Home

Projecten

Services

Aanpak

Over ons

Vacatures

Contact

PROFIEL

Een reis door de ruimte

De afgelopen 50 jaar hebben we een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Van eenmanszaak naar experience marketing agency gericht op de meest tastbare vorm van marketingcommunicatie, live ontmoetingen tussen merken en mensen. En dat is slechts het startpunt, want door de jaren heen hebben wij het succesvol maken van ruimtes tot een kunst verheven. Door niet alleen te focussen op esthetiek, maar juist op het gedachtegoed en de doelstellingen achter de vraag, zijn we in staat om jouw verhaal te vertalen naar een succesvolle ruimte.
Hoi, wij zijn
jouw Succesmakers
Van strateeg tot meubelmaker en van designer tot uitvoerder. Bij Succesmakers hebben we alle disciplines onder een dak. Ruim 80 specialisten met één doel: Ruimtes creëren die jouw succes vergroten! We stellen het team graag aan je voor. Stuk voor stuk gedreven en betrokken vakmensen waar we trots op zijn. En om het overzichtelijk te houden heb je één contactpersoon die je op de hoogte houdt.

Geef ons de ruimte, dan zorgen wij voor resultaat

Onze Succesmakers vertalen jouw strategie in een ruimtelijk concept. Esthetisch kloppend, maar vooral op inhoud en goed gefundeerd. Een beleving die klanten overhaalt of een kantoor dat het beste in jouw medewerkers naar boven haalt. Ons doel is om jouw verwachtingen te overtreffen. Door gedegen voorbereiding én een foutloze uitvoering.
We gaan verder dan een maatwerk interieur en ontwikkelen een omgeving die jouw merk dichter bij je medewerkers en de klant brengt. Een tastbare ervaring die het contact met de doelgroep intensiveert en naar een hoger niveau tilt.
Werken aan een
duurzame toekomst
Een beter milieu begint bij jezelf toch? Wij zijn een CO2-neutraal bedrijf dat materialen hergebruikt, bijdraagt aan de circulaire economie en investeert in zijn mensen en de rest van de wereld. Zoals het hoort, althans dat vinden wij.

Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke CBM, de branchevereniging voor de interieurbouw en meubelindustrie. Zij behartigt de belangen van de interieurbouw en meubelindustrie en zet zich samen met de leden actief in voor een sterke creatieve maakindustrie voor wonen en werken.

CNG helpt ons om duurzaam te ondernemen. Met het terugdringen van onze CO2 uitstoot, dragen wij bij aan het beperken van de opwarming van de aarde. De Climate Neutral Group ondersteunt meer dan 3.000 organisaties bij het verminderen van de klimaatimpact.